Creëer duurzame zonwering met behulp van zonne-energie

Uw huis energiezuiniger maken en besparen op elektriciteit? Kies dan voor duurzame zonwering op zonne-energie. Steeds vaker kiezen mensen voor rolluiken en screens die werken op basis van schone energie. Het is een eenvoudige en populaire manier om zonwering te bedienen, maar hoe werkt dit nu eigenlijk in de praktijk? Zonwering Hollands Kroon is dé specialist in zonwering en vertelt u er alles over!

Vrijblijvende prijsindicatie

Zonwering op zonne-energie, hoe werkt het?

Zonwering op zonne-energie werkt via kleine zonnepanelen. Ze vallen nauwelijks op, want ze zijn ingebouwd in de kast van de zonwering. Omdat zonnepanelen stroom opwekken, wordt de ingebouwde batterij gevoed. Dit maakt het voor u mogelijk om de zonwering op slimme wijze te gebruiken. De motor wordt aangestuurd via het zonlicht en dus heeft u geen stroomtoevoer nodig en ook bedrading is overbodig. Kortom: een interessant alternatief voor elektrische zonwering.

 

Voorbeelden

Wat zijn de voordelen van duurzame zonwering?

Zonwering op zonne-energie brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Zonwering Hollands Kroon zet ze voor u op een rij:

1. Een stroomaansluiting is niet nodig en ook heeft u geen last van lelijke bedrading.
2. De zonwering werkt volledig op zonne-energie en dus bespaart u altijd op uw energienota.
3. De zonwering bedient u op basis van groene energie en dit is natuurlijk beter voor het milieu.
4. Rolluiken en screens zijn iedere dag te gebruiken, want er wordt ook stroom opgewekt bij bewolkt en/of regenachtig weer.
5. De zonwering blijft probleemloos werken, ook als de stroom uitvalt. U bent namelijk niet afhankelijk van het elektriciteitsnet!

Belangrijke aandachtspunten bij zonwering op zonne-energie

Rolluiken of screens aanschaffen en bedienen op basis van duurzame zonne-energie? Houd er rekening mee dat deze zonwering vaak prijziger is dan rolluiken en screens die u elektrisch bedient. Verder is het belangrijk om de zonnecellen niet (volledig) in de schaduw te plaatsen. Een uitstekende reden om het plaatsen en monteren uit te besteden aan een specialist. Dakramen en zonne-energie gaan ook prima samen. Kies bijvoorbeeld voor montage van zonwering op basis van zonne-energie. We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Welke kosten brengt zonwering op zonne-energie met zich mee?

Zonwering op zonne-energie is kostbaarder dan reguliere zonwering. Meestal bent u een extra bedrag kwijt tussen de €200,- en €400,- bovenop de normale zonweringsprijzen. Benieuwd naar de totaalprijs van zonwering op zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand? Laat het ons vooral weten en ontvang een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Zonwering op zonne-energie? Neem contact op met Zonwering Hollands Kroon

Wilt u rolluiken of screens op zonne-energie? Bij Zonwering Hollands Kroon verzekeren we u te allen tijde van maatwerk. We weten dan ook alles van rolluiken en screens en gaan graag voor u aan de slag. Naast kwalitatieve producten verzekeren we u van een uitstekende service en komen we snel in actie bij problemen omtrent uw zonwering. Kortom: neem direct contact op voor deskundig advies door een van onze experts.