Zonnescherm: de perfecte manier voor goede zonwering

Uw woning aan de binnenzijde koel houden? Of is er behoefte aan een fijne schaduwplek het terras van uw woning of horecazaak? Voor een zonnescherm of zonnescherm doek in Hollands Kroon (en omstreken) zit u bij Zonwering Hollands Kroon helemaal goed. Wij bieden u namelijk de keuze uit allerlei mogelijkheden als het gaat om zonneschermen. Op die manier is ook voor u de juiste zonwering beschikbaar.

Vrijblijvende prijsindicatie

Waarom een zonnescherm?

Een zonnescherm is om meerdere redenen interessant. De temperatuur binnen en buiten blijft beter beheersbaar. Daarnaast creëert u meerdere schaduwplekken in uw tuin of op het terras. Dankzij deze schaduw en verkoeling geniet u nog meer van een hapje en een drankje buiten, zelfs als de zon volop schijnt. Heeft u het scherm niet meer nodig? Dan bergt u het ook gemakkelijk weer op.

Welk zonnescherm kiest u?

Zonneschermen zijn er in alle soorten en maten. Wij zetten een aantal opties voor u op een rij:

  • Met een elektrisch of automatisch zonnescherm laat u het scherm gemakkelijk op- en uitrollen. Dit kost u dus geen enkele fysieke inspanning.
  • Een knikarm zonnescherm is ideaal omdat u er gemakkelijk onderdoor kan lopen. Dit scherm wordt bevestigd aan de gevel van uw huis en komt over uw terras te hangen. Ideaal voor in de achtertuin!
  • Een uitvalscherm is de meest goedkope optie als het gaat om een zonnescherm of zonnedoek. Dit type scherm wordt handmatig bediend en valt vrij laag. Dit creëert volop schaduw, maar soms is het wel lastig om er onderdoor te lopen.
  • Een markies valt op door zijn klassieke uitstraling. Dankzij de dichte zijkanten houdt dit type zonnescherm de zon op drie kanten op afstand.

Wat is de levensduur van een zonnescherm?

Normaliter gaat een zonnescherm 15 tot 20 jaar mee. Het doek en de motor zijn onderhevig aan slijtage en hebben daarom correct onderhoud nodig. Gelukkig zijn ze uitstekend te vervangen en dit kunt u natuurlijk door ons team laten doen. Reparatie en onderhoud is ons namelijk op het lijf geschreven.

Wat zijn de kosten van een zonnescherm?

De zonnescherm kosten liggen flink uiteen. De exacte kosten zijn geheel afhankelijk van welk type zonnescherm u kiest en voor hoeveel vierkante meters u zonnedoek nodig heeft. Een uitvalscherm is de goedkoopste optie, gevolgd door een knikarm zonnescherm. Het automatische zonnescherm en de markies zijn het meest kostbaar.

Neem contact op voor een zonnescherm op maat

Heeft uw woning of bedrijfspand andere of nieuwe zonwering nodig? Schroom dan niet om ons in te schakelen voor deze klus. Zonwering Hollands Kroon is bekend met veel merken en systemen. We kunnen u dus altijd goed van dienst zijn. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende prijsindicatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Voorbeelden: