Zonwering Barsingerhorn

Bescherming tegen felle zonnestralen, wie wil het niet? Barsingerhorn telt zo'n 1200 zonuren per jaar en daarom gaat u al snel op zoek naar geschikte zonweringsoplossingen. Dit is mogelijk door het plaatsen van hoogwaardige producten zoals zonnescreens en uitvalschermen. Met de ideale zonwering zit u heerlijk binnen of buiten zónder dat u hinder ervaart vanwege een te felle of warme zon.

Vrijblijvende prijsindicatie

Aluminium of kunststof rolluiken

Wilt u ’s nachts gewoon kunnen slapen, ondanks een zwoele zomernacht? Of gaat uw voorkeur uit naar zonwering met een verduisterende werking? Rolluiken zijn interessant als het aankomt op een goede nachtrust. Ze zijn onder andere gemaakt van kunststof of aluminium. U bedient ze door middel van een schakelaar of met een afstandsbediening. Dit laatste is onder andere aantrekkelijk als u slecht ter been bent.

Uitvalschermen en screens

Na een dag hard werken bijkomen in de tuin of op het balkon van uw huis in Barsingerhorn? Schep schaduw door middel van een zonnescherm. Met een uitvalscherm kiest u voor functionele en duurzame zonwering. Van de lage avondzon heeft u geen last, want een uitvalscherm is tot laag uit te rollen. Naast zonneschermen hebben we ook prachtige zonnescreens voor u in petto.

Behoud meer zicht op de tuin met een terrasoverkapping

Een zonnescherm ontneemt vaak het zicht op uw tuin in Barsingerhorn. Hier heeft u bij een terrasoverkapping geen last van. U zit heerlijk koel onder de overkapping en bij een regenbui hoeft u niet bang te zijn om nat te worden. Dus ook de herfst en de winter zijn prima jaargetijden om maximaal te profiteren van een terrasoverkapping. Verbranding of verblinding door de zon tegengaan? Realiseer een pergola in de tuin.

Neem contact op met ons team in Barsingerhorn

Zonwering op maat laten maken door een bedrijf dat opereert in Barsingerhorn en omgeving? Wij zijn dé specialist in zonweringsoplossingen voor huizen, kantoorgebouwen, horecaondernemingen en tuinen. U profiteert te allen tijde van onze expertise, tientallen jaren ervaring en een goed advies. Bezoek onze showroom op afspraak om inspiratie op te doen of nodig ons uit bij u thuis of op de zaak. Een prijsindicatie via de website behoort ook tot de mogelijkheden.

Voorbeelden