Zonnescreens, een functionele en mooie zonwering

Veel mensen hebben zonwering aan de binnenzijde van het huis. Jaloezieën en rolgordijnen zijn een populaire manier om de zon te weren. Raambekleding aan de buitenkant is mogelijk door middel van zonnescreens. Deze moderne manier van buitenzonwering houdt licht en warmte tegen. Wilt u hier meer over weten? Zonwering Hollands Kroon is hét adres voor de aankoop en montage van zonnescreens.

Vrijblijvende prijsindicatie

Wat zijn de voordelen van zonnescreens voor buiten?

Zonnescreens kopen is een uitstekend idee, want het levert u allerlei voordelen op:

  • Een screen is functioneel en heeft tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling. Heeft u het screen niet nodig, dan bergt u het eenvoudig op in de cassette.
  • In tegenstelling tot bij rolgordijnen kunt u bij zonnescreens gewoon naar buiten kijken.
  • Zonnescreens zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar (dit is uiteraard afhankelijk van welk screen u aanschaft).
  • Zonnescreens zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben een brandvertragende werking.
  • Zonnescreens zijn er in allerlei stoffen, kleuren en motieven.

Welke zonnescreens kiest u?

Een screen voor zonnewering moet passen binnen uw wensen en budget. Daarom is het altijd zinvol om in gesprek te gaan met een van onze specialisten. Naast een standaard screen hebben we namelijk ook een zogenaamde ritsscreen. Hierbij zit het screen vast in de geleider en daarmee is hij bij uitstek geschikt voor onder andere een terrasoverkapping of veranda.

Wat zijn de kosten van zonnescreens?

De prijs van een zonnescreen is afhankelijk van allerlei factoren. De breedte en het soort bediening spelen een rol. Daarnaast worden er kosten in rekening gebracht voor de bovenkap en de montage van een zonnescreen.

Op welke manier maakt u zonnescreens schoon?

Omdat een zonnescreen buiten hangt, krijgt het heel wat te verduren. Regen, sneeuw en hagel maken een screen behoorlijk vies. Let er daarom op dat u een screen tweemaal per jaar goed schoonmaakt. Verwijder eerst het losse vuil met een borstel of stofzuiger en verwijder vlekken met water en een speciaal daarvoor bestemd middel. Let er wel op dat u geen gebruikmaakt van agressieve schoonmaakmiddelen.

Zonnescreens kopen? Ontdek de mogelijkheden bij Zonwering Hollands Kroon

Wilt u een zonnescreen voor buiten en gaat uw voorkeur uit naar een elektrisch bedienbaar scherm? Voor een screen zit u bij ons helemaal goed. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Kom gerust langs in onze showroom of neem uw wensen telefonisch met ons door. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Laat het ons weten. Zonwering Hollands Kroon denkt graag met u mee en vertelt u alles over de voordelen van een zonnescreen en de kosten die dat met zich meebrengt.

Voorbeelden: