Zonwering Kreileroord

Kreileroord is het kleinste dorp van de Wieringermeer en het is er prima vertoeven. De schone lucht en het water op loopafstand hebben een heilzame werking op iedereen die er woont en werkt. Het is volop genieten wanneer de zon schijnt, maar natuurlijk is het ook prettig om af en toe de schaduw op te zoeken. Een goede reden om uw huis te voorzien van zonweringsproducten. En dat is precies waar wij goed in zijn!

Vrijblijvende prijsindicatie

Een pergola voor een diepere tuin

Uw tuin in Kreileroord dieper of juist spannender maken? Een pergola geeft lichtinval en ruimte. Bovendien verzekert u zich van beschutting en bescherming en dat is ideaal bij een warme zomer. U kunt ook uw woning verlengen door het plaatsen van een stevige terrasoverkapping. Die wordt door onze specialisten op maat gemaakt zodat hij naadloos aansluit op uw huis.

Een zonnescherm voor meer schaduw en verkoeling

Werkt u veelvuldig vanuit huis in Kreileroord en ervaart u hinder vanwege zonlicht op uw beeldscherm? In plaats van uw gordijnen te sluiten of de rolgordijnen te laten zakken, is het beter om goede zonwering aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnescherm of ga voor een stevig zonnescreen. Juist omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, is er altijd iets denkbaar binnen de begroting.

Rolluiken met afstandsbediening

Niet alleen zon, maar ook geluid buiten de deur houden? Rolluiken zijn isolerend en stijlvol. Kiest u voor aluminium rolluiken, dan zijn ze ook nog eens onderhoudsarm. Een betere manier om uw huis te isoleren is er niet. En natuurlijk heeft u ook geen last meer van ongenode gasten. Hierdoor valt u toch rustiger in slaap in Kreileroord. Laat rolluiken met afstandsbediening deskundig monteren door onze vakmensen.

Ontvang een offerte in uw mailbox

Ziet u bepaalde wensen in Kreileroord graag in vervulling gaan, maar wilt u ook meer weten over het kostenplaatje wat daar aan vastzit? Aarzel niet, maar leg uw verzoek bij ons neer. Neem hiervoor contact met ons op via de website of pleeg een telefoontje. Het is ook mogelijk dat Zonwering Hollands Kroon bij u langskomt om informatie te geven of een advies uit te brengen. Anders geformuleerd: contacteer ons team van specialisten.

Voorbeelden