Rolluiken: zonwering, verduistering en bescherming

De zon en warmte buiten de deur houden? Dit is mogelijk door de installatie van rolluiken. Naast zonwering hebben rolluiken ook een verduisterende werking. Op die manier slaapt u ook 's nachts beter. Bovendien schrikken rolluiken inbrekers af zodat ramen minder snel worden ingeslagen. Overweegt u om elektrische rolluiken aan te schaffen voor uw woning? Zonwering Hollands Kroon komt graag bij u langs om een en ander te realiseren.

Vrijblijvende prijsindicatie

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Rolluiken kopen is een uitstekend idee, want luiken brengen allerlei voordelen met zich mee:

  • Rolluiken zijn geschikt voor ieder seizoen. In de zomer houden ze de ergste hitte buiten de deur en in de winter geniet u van een betere isolatie en dus ook een lagere energierekening.
  • Rolluiken zijn altijd aan te schaffen in de sfeer van uw woning of bedrijfspand.
  • Er zijn rolluiken voor ramen, deuren en garagedeuren.
  • Rolluiken werken perfect in combinatie met andere vormen van zonwering. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën en screens.
  • Met elektrische rolluiken reguleert u zelf de hoeveelheid lichtinval.

Welke mogelijkheden zijn er voor rolluiken?

Rolluiken zijn er in alle soorten en maten. Waar heeft u de keuze uit? Zonwering Hollands Kroon zet de mogelijkheden voor u op een rij:

  1. Handmatige rolluiken: met een koord of band van binnenuit bedient u de kunststof of aluminium rolluiken. Dit is de klassieke manier en tegelijkertijd ook de goedkoopste optie.
  2. Elektrische rolluiken: dit kan met een schakelaar in de buurt van een rolluik of met behulp van een afstandsbediening. Ideaal voor oudere of invalide mensen.

Wat kost een rolluik?

De gemiddelde kosten van een rolluik variëren per soort, type en formaat. Naast het rolluik en het bedieningsmechanisme bent u ook geld kwijt aan de montage van een rolluik. Een prijsindicatie ontvangen? Zonwering Hollands Kroon stuurt u graag een vrijblijvende offerte toe.

Wat is kostbaarder: screens of rolluiken?

Zowel een screen als rolluik is ideaal in uw zoektocht naar kwalitatieve zonwering. Echter, een screen houdt inbrekers niet buiten de deur. Dit is met een rolluik wel het geval. Een rolluik is dan ook een kostbare investering, maar dit type bescherming biedt wel extra voordelen als het aankomt op isolatie en inbraakpreventie. Wilt u meer duidelijkheid of een persoonlijk advies? Zonwering Hollands Kroon denkt graag met u mee.

Rolluiken kopen? Zonwering Hollands Kroon biedt uitkomst

Gaat uw voorkeur uit naar handmatige of elektrische rolluiken of zoekt u goede rolluik onderdelen? Wij zijn dé partner in uw zoektocht naar geschikte zonwering. Laat ons u daarom helpen dit voor u te regelen. Neem direct contact op voor het inplannen van een afspraak of laat u informeren over de prijzen van een aluminium of kunststof rolluik.

Voorbeelden: